Ris/ros

Jeg har i dag fået den skønneste massage ved Jing. Jeg følte mig så afslappet bagefter, og kunne virkelig mærke hvordan det havde hjulpet på de spændinger, som jeg havde i nakken og skulderen.
Sidsel
klient
Fantastisk besøg hos dette fantastiske menneske som med nåle i min ARM satte en stopper for de vanvittige smerter jeg havde i min venstre lyske/ben. Er dig så taknemmelig Jing.
Bente
klient
Min datter havde bøvl med maven. Her hjalp zoneterapi efter blot et par behandlinger. Det hele foregik i rolige omgivelser, hvilket gjorde at min datter var helt tryg og nød behandlingen. Tusind tak for hjælpen Jing. Kan varmt anbefale dig til andre.
Maja
mor til Sofie 8 mdr.
Har haft meget ondt i mit ben, på grund af en klemt iskias. Disse smerter er nu væk efter at have fået zoneterapi hos Jing. Anbefaler dig.
Lisbeth
klient
Har i en trafikulykke fået piskesmæld med mange smerter i nakken. Efter nogle behandlinger med zoneterapi er disse smerter forsvundet.
Flemming
klient
Min mand har gået på klinikken i nogle måneder og han lider af Menierer sygdom. Han har fået det meget bedre ved at komme til zoneterapi hos Jing Mamsen. Det er en fornøjelse at komme på klinikken, her er hjerterum.
Jane Davidsen
klient
Har døjet meget med uro i benene. Efter at jeg er begyndt med zoneterapi, har jeg næsten intet mærket og jeg har fået min nattesøvn tilbage. Føler mig dejligt af slappet efter hver behandling. Varm anbefaling herfra.
Cyril
klient
Føler du er en dygtig behandler. Behandlingerne hjælper på mine meget hævede og ømme ben. Tak for det. Anbefaling herfra.
Elly
klient
At komme hos dig er som at blive født på ny. Zoneterapien har hjulpet på mit mavesyreproblem, og har givet mig mere ro i kroppen. Jeg føler mig som et nyt menneske. Kan helt bestemt anbefale dig.
Niels Chr.
klient
Dine omgivelser er fine, man kan ikke forlange mere. Nyder at komme hos dig. De varmeste anbefalinger herfra.
Erling
klient
Per er en veltrænet ældre herre, som løber en del. Han har gennem længere tid døjet med øm vrist og storetå, specielt når han løber længere ture. Per har fået zoneterapi og efter bare en enkelt behandling er smerterne forsvundet. Dette er hvad han skriver:

Kære Jing. Tak for den gode behandling jeg fik ved dig. Den smerte jeg havde i højre vrist og højre storetå er forsvundet. Den behandling jeg fik af dig kan jeg godt anbefale.
Per
løber
Jeg synes, at det er rigtigt dejligt at komme til behandling ved Jing. Jeg bliver altid modtaget med et varmt smil, og dernæst føler jeg også, at Jing har en meget stærk fornemmelse for, hvilke steder i kroppen der er udfordringer. Udover dette føler jeg mig også taget seriøs, og der bliver gået meget op i at løse de problematikker, jeg har. Jeg synes bestemt, at Jing er dygtig, og derfor anbefaler jeg hende til andre.
Carina
klient
Der er altid en god og afslappet stemning. Zoneterapi har helt sikkert hjulpet på mine hedeture i forbindelse med overgangsalder – tak for det.
Inge
klient